Update maatregelen coronavirus – 21 april 2020

Geplaatst op: 22-04-2020

Beste squashers,

Hopelijk gaat het goed met jullie en is iedereen in jullie familie en vriendenkring gezond! Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste in deze bizarre tijden. Gelukkig is het weer ons tot nu wel positief gezind en kan iedereen de basisconditie op peil houden met een rondje wandelen/joggen of fietsen.

Helaas, gisteren geen groen licht van de overheid om de deuren van het squashcentrum weer te mogen open. Ook begrijpelijk, want zeker met squashen is het  moeilijk om de basismaatregel van 1,5 meter afstand te hanteren.  En als we wel weer open mogen, zitten er nog al wat ‘haken en ogen’ aan. Misschien is ‘passen en meten‘ in dit geval wel een betere uitdrukking. Wij hebben een aantal alternatieven uitgeprobeerd hoe we de ‘social distance’ in de praktijk kunnen brengen.

Check onze facebookpagina

We hebben nauw contact met de squashbond en andere squashcentra om de mogelijkheden te bespreken. Maar zoals gezegd, zal het zeker nog enige tijd duren voordat we weer ‘ouderwets’ een potje kunnen squashen.

Samen moeten we deze crisis door! En wij blijven natuurlijk hopen dat we jullie snel weer op de baan en aan de bar zien.

Hartelijke groeten,  Mark Nahuis