Update coronamaatregelen 14 oktober

Geplaatst op: 14-10-2020

HELAAS:  WIJ GAAN TIJDELIJK SLUITEN

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen een update van de consequenties voor de squashsport in de komende 4 weken.

De sportsector kreeg nieuwe maatregelen opgelegd die haar impact hebben op de squashsport. De squashbond heeft in overleg met NOC-NSF besloten dat alleen squashen in een trainingsvorm met 1,5 meter afstand is toegestaan.

Deze zeer beperkte mogelijkheden heeft ons doen besluiten om de komende weken het squashcentrum te sluiten. Naar ons idee is dit nagenoeg niet te handhaven en brengt dit absoluut niet de spelvreugde die het squashen normaliter met zich meebrengt. En aangezien de bar gesloten blijft, is dit op deze manier geen rendabel concept voor ons. We sluiten ons daarom aan bij meerdere squashcentra en sluiten de komende tijd de deuren.

Binnenkort publiceert de squashbond de trainingsvormen die wel zijn toegestaan. Mocht je interesse hebben om op deze manier toch te willen trainen, stuur ons dan een mail. Wij zullen dan kijken hoe we dit verder vorm kunnen geven.

Lees meer op:
CORONAVIRUS UPDATE SQUASHBOND NEDERLAND

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze situatie en laten we samen zorgen dat we het virus weer onder controle krijgen.

BLIJF GEZOND en hopelijk weer tot gauw!

Groeten, Mark