SQUASH EREDIVISIE 2021-2022

Geplaatst op: 06-10-2021

Binnenkort gaat de competitie van de Squash Eredivisie weer van start. Als regerend landskampioen zal Coulisse Twente haar eerste thuiswedstrijd spelen op woensdag 27 oktober tegen Squash City Amsterdam.

Helaas hebben wij onlangs afscheid moeten nemen van onze teammanager Henk Meulenbelt, die op 7 september ondanks gezondheidsproblemen toch onverwachts is overleden. Graag willen wij voorafgaand aan de eerste wedstrijd Henk passend gedenken. Henk was ondanks zijn zwakke gezondheid wel bezig met de squashcompetitie. Met de nieuwe teammanager en tevens speler Hessel Reekers is wederom een topteam voor Coulisse Twente gecontracteerd. Naast de vertrouwde gezichten als tienvoudig Nederlands kampioen Laurens-Jan Anjema en de Duitse top 10 speler van de wereldranglijst Simon Rösner, komen er spelers van wereldformaat naar Hellendoorn om de landstitel te verdedigen.

De volgende thuiswedstrijden op de woensdagavonden staan gepland:

  • 27 oktober Squash City Amsterdam
  • 24 november SC Drachten
  • 5 januari Squash Almere
  • 26 januari Meersquash Hoofddorp

 

Nieuw dit jaar is dat alle wedstrijden via de livestream te volgen zijn. Maar voor de thuiswedstrijden is het natuurlijk veel leuker dat de spelers door veel publiek worden aangemoedigd.

Lees meer over speeldata, spelers en livestream op: https://squasheredivisie.nl/