Competitie

Lijkt het je leuk om af en toe wedstrijden te spelen? Squash Hellendoorn neemt al jaren deel aan de Euregio competitie. Dit is een competitie in Noordoost Nederland, waarbij je enkele zondagen in de winterperiode wedstrijden speelt.  Informeer aan de bar over de mogelijkheden en lees hier meer.

Eredivisie
Sinds vier jaar hebben we ook een eredivisieteam dat speelt onder de naam Coulisse/Twente. Zoals de naam al zegt is de hoofdsponsor Coulisse. Dit bedrijf is gevestigd in Enter en heeft via eigenaar Christiaan Roetgerink een grote affiniteit met de squashsport. De woensdagavond  is de speelavond van de eredivisie. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Het eerste eredivisieseizoen is ons team op de derde plaats geëindigd. In het seizoen 15/16 werd een tweede plaats behaald. In 2017 werd het team (met o.a. Simon Rösner en Laurens Jan Anjema) kampioen van Nederland en de titel werd in 2018 geprolongeerd. En het afgelopen seizoen werd het team van Coulisse Twente weer derde.  Dus we draaien al jaren mee in de top!

Meer info over seizoen 2019/2020